۷ کار برای طراحی وب سایت شخصی رزومه در کمترین زمان ممکن!
در این مقاله میخوانید
با توجه به تغییرات سریعی که در تکنولوژی رخ میدهند، بعضی از فرآیندها مانند ارسال فیزیکی رزومه به کارفرما، به مرور زمان جلوهای حرفهایتر پیدا کردهاند. رفتار حرفهای در دنیای امروز آن است که به جای ارسال رزومه فیزیکی به شرکت مورد نظر، برای درج تمامی اطلاعات مورد نیاز مانند تحصیلات، مهارتها و تجربههای رزومه خود به طراحی وب سایت شخصی بپردازید.
همچنین با توجه به این که شما دائما در حال کسب مهارتهای جدیدی هستید، به ساخت رزومهای نیاز دارید که بتوانید در هر لحظه آن را به روز کنید و با کارفرمای خود به اشتراک بگذارید. در واقع طراحی وب سایت شخصی برای رزومه، از برند حرفهای شما در کسب و کار رونمایی میکند و به کارفرماها این پیام را میدهد که شما درباره حرفه خود جدی و متخصص هستید.
یک طراح سایت شخصی ۸ مرحله برای ساخت رزومه شما داخل آن انجام میدهد. با عمل به این مراحلی که در ادامه به شما خواهیم گفت میتوانید به یک متخصص حرفهای در زمینه کاری خود تبدیل شوید.
ابتدا الگویی برای طراحی وب سایت شخصی رزومه خود در نظر بگیرید
قالبهای روزمه رایگان بسیاری برای وب سایتها وجود دارند که میتوانید از آنها برای طراحی سایت شخصی کمک بگیرید. شما میتوانید بر حسب حوزه کاریتان سایت خود را در یک یا چند صفحه مجزا طراحی کنید و نمونه کارهای خود را داخل آنها قرار دهید. اگر فرصت این کارها را ندارید، میتوانید آن را به متخصصان طراحی سایت بسپارید.
در گام دوم تصویری حرفهای از خود در روزمه درج کنید
شاید این نکته سادهای باشد اما توجه به آن میتواند به شناخت کارفرما کمک زیادی کند. سعی کنید جدیدترین عکس خود را در رزومه شخصی خود آپلود کنید. شاید لازم باشد که از یک عکاس حرفهای نیز برای این کار کمک بگیرید. از لحاظ تجربه کاربری در طراحی یک وب سایت شخصی نیز بهتر است تصویر خود را در قسمت هدر سایت قرار دهید.
در مرحله سوم نوبت به اضافه کردن مهارتهای خودتان برای طراحی وب سایت شخصیتان میرسد
اکنون وقت آن است مواردی را که باید تشکیل دهنده یک رزومه باشد به آن اضافه کنید. هر حرفه به تناسب خود باید دارای بخشهای مختلفی باشد که باید مهارتها و پروژههای اختصاصی داخل آن درج شوند.
محتویات صفحه اصلی
صفحه اصلی سایت شما باید از طراحی چشم نواز و در عین حال آموزندهای برخوردار باشد. در واقع صفحه اصلی شما در طراحی سایت باید خلاصهای از مشخصات شما و آنچه که هستید را نشان دهد. یک طراح سایت شخصی این طراحی را به گونهای انجام میدهد که افراد به کلیک بر روی قسمتهای مختلف سایت شما ترغیب شوند و کلیک کنند.
در صفحه اصلی از نام و نام خانوادگی، تصویر باکیفیت از خودتان، شماره تماس و موقعیت کاری فعلیتان استفاده کنید. در قسمت درباره ما سایت یا صفحه اصلیتان نیز میتوانید چند خط درباره پیشینه و تجربههای کاری خود بنویسید.
تجربیات
میتوانید کلیه تجربیات کاری خود از جمله کارآموزی، کارورزی یا استخدام رسمی را داخل سایت درج کنید و برای هر یک از سمتهایی که تاکنون داشتهاید، چند نقش اصلی، وظیفه و موفقیت را عنوان کنید. طراحی وب سایت شخصی با هویت بصری جذاب در این قسمت میتواند تصویری از یک فرد کار بلد در ذهن کارفرما ایجاد کند.
تحصیلات
بسته به زمینه کاری و تحصیلاتی که دارید، میتوانید مدارک خود را با ذکر نام دانشگاه یا موسسه و تاریخ فارغ التحصیل شدنتان ذکر کنید. در این قسمت میتوانید از فعالیتهای فرهنگی خودتان مثل شرکت در انجمنهای علمی دانشگاه نیز صحبت کنید.
مهارتها
شما باید کلیه مهارتهای خود را از جمله مهارت خود در زبان انگلیسی و غیره را ذکر کنید. همچنین بهتر است در این قسمت از یک مهارتی که به صورت تخصصی در آن سرآمد هستید، به صورت مفصلتری صحبت کنید.
مخاطب
به عنوان کسی که کارفرما به دنبال آن است باید این اطمینان را حاصل کنید که اطلاعات شما به اندازه کافی برای کارفرما واضح و قابل شناسایی است. در این قسمت سعی کنید تا آن جا که میتوانید، تمام جزئیات ضروری بخشهای مختلف رزومه خود را ذکر کنید.
شبکههای اجتماعی
شما باید در شبکههای اجتماعی حوزه کاری خود فعالیت کنید. یکی از بهترین شبکههای اجتماعی لینکدین است که یک طراح سایت شخصی حتما باید در رزومه خود به آنها لینک بدهید.
گام سوم؛ در این مرحله طراحی وب سایت شخصی خود را انجام دهید و جزئیات آن را فراموش نکنید
برای طراحی سایت روزمه خود باید مجموعهای از عناصر جزئی اما مهم را در نظر بگیرید تا بتوانید تصویری حرفهای از کار خود در معرض دید کارفرما قرار دهید:
این عناصر عبارتند از:
انتخاب رنگ و فونتهای مناسب
در این قسمت شما باید بتوانید برند کاریتان را در ذهن مجسم کنید و سپس متناسب با آن طرح رنگی و فونت خاص خودتان را داشته باشید.
انتخاب دامنه مناسب
دامنهای را برای سایتتان در نظر بگیرید که ترجیحا نام خودتان باشد یا حتی الامکان نزدیک به آن باشد. اگر دامنهای با نام شما قبلا اشغال شده است، میتوانید حرفه و موقعیت مکانی خود را اضافه کنید یا از معیارهای متمایز کننده دیگری کمک بگیرید.
Pdf بودن فرمت رزومه
برخی از کارفرمایان نسخه چاپی رزومه را به آنلاین ترجیح میدهند. پس دکمهای را در طراحی وب سابت شخصی خود اضافه کنید که به نسخه pdf قابل پیگیری پیوند داده شده است.
در مرحله چهارم سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید
سئو به معنی دیده شدن شما در صفحه اول گوگل بر اساس کلید واژههایی است که جستجو میشوند. بنابر این هر چه بیشتر در صفحات جستجو دیده شوید، احتمال پیدا شدن شما توسط کارفرما بیشتر است.
در پنجمین گام از ریسپانسیو بودن سایت خود مطمئن شوید
طراحی سایت شما باید به نحوی صورت بگیرد که در همه دستگاههای مختلفی که به اینترنت متصل میشوند (موبایل، تبلت، لپ تاپ و غیره) به بهترین شکل ممکن نمایش داده شوند.
پیش از گذاشتن مشخصات رزومه در سایتتان درباره آن از دیگران نظر سنجی کنید
هدف کلی از طراحی سایت رزومه جستجوی شغل و استخدام است. بنابر این قبل از آن که اشکالات شما را کارفرما پیدا کند، با به اشتراک گذاشتن رزومه خود با دوستان و آشنایان برای رفع اشکالات موجود و بهینه سازی آن تلاش کنید.
در مرحله آخر رزومه خود را در سایت منتشر کنید و بازخوردها را تحلیل کنید
پس از آن که کلیه مراحل قبل را به انجام رساندید، نوبت آن را رسیده است که دکمه انتشار را بزنید. سپس بازخوردهای کارفرماها، مشکلات و نواقصی که آنها میگویند را یادداشت کنید و در اولین فرصت به اصلاح آنها بپردازید.
جمعبندی
در این مقاله ۸ مرحله را برای طراحی وب سایت شخصی برای رزومه عنوان کردیم و شما را از اهمیت داشتن آن آگاه کردیم. چنان چه دانش یا مهارت یا حتی فرصت طراحی سایت ندارید میتوانید آن را به آراد سیستم بسپارید و از پشتیبانی طولانی مدت پس از طراحی وب سایت خود بهرهمند شوید.
منبع: https://www.wix.com